Home » Мнения

Мнения

Напиши мнение | Мнения на пациенти
Станислав Крачунски
Възхитен съм от компетентността и отношението на Д-р Костадин Попов. Много добър специалист в областта на ортопедията и травматологията. Препоръчвам го на всеки!
11/11/14

Румяна Миньова
Искам да изкажа безкрайната си благодарност за професионализма и голямата добрина на д-р К.Попов.Когато прекрачих прага на консултативния кабинет бях ужасно притеснена за баба си,която беше счупила шийката на тазобедрената става,а нещата бяха максимално усложнени от нисък хемоглобин и др.Имах късмета да попадна на д-р Попов,който ме успокои,като ми даде максимално подробна информация за всичко,което да очакваме и ме обнадежди.Нямам думи да изкажа цялата си признателност към него и целия екип на отделението по ортопедия,където лекуват не само с лекарства,но и с много добрина и внимателно отношение към пациентите.Дълбок поклон пред професионализма и големите ви сърца .
11/20/14

Елизабета Раденкова
От доста време искахме да Ви пишем,но не намирахме подходящо място,защото искахме повече хора да го прочетат!Едно огромно благодаря от нас доктор Попов,от Микаела и цялото и семейство!За пръв път срещнахме лекар,като Вас,невероятен сте,чудотворен,а за огромното Ви сърце и професионализъм,за сърдечното Ви отношение към дъщеря ми,какво да кажем,изумени сме,едно огромно благодаря,слава богу,че има все още истински лекари,като вас!!!Микаела говори с такова възхищение за Вас,а Вие знаете колко уплашена и притеснена беше,когато за пръв път дойдохме при Вас!Благодарим Ви на Вас и екипа Ви!
02/22/15